Nye dimensjoner fra Fordyn

FORDYN-PRODUKTGRUPPEN UTVIDES MED TO NYE DIMENSJONER. Nye dimensjoner på Ø 36 x 560 mm og Ø 40 x 560 mm er nå tilgjengelig i tillegg til de små (Ø 25–35 mm) papirpatronene og store (Ø 43–85 mm) plastemballasje. Produksjonen av de nye patronstørrelsene starter i Hangö i løpet av sommeren.

 

En ny patronmaskin ble bygget i vår dynamittavdeling i løpet av våren. Med den nye maskinen, i tillegg til de nye Fordyn-patronene Ø36 mm og Ø40 mm, kan vi også produsere kjente Ø43 mm-dynamittpatroner. Så i tillegg til de nye produktene, får vi også ekstra kapasitet for Fordyn-kassetter som allerede er i sortimentet.

 

Prosjektet har pågått siden begynnelsen av året, da sikkerhet i forbindelse med produksjonsendringer stiller store krav til rutetabellen. I løpet av våren har vi f.eks. utført flere testkjøringer med en inert (ikke-eksplosiv) testmasse. I løpet av testkjøringene prøver vi, ved å simulere forskjellige spesielle situasjoner, å finne så mange potensielle forstyrrelsespunkter som mulig og å gjøre nødvendige forbedringer i produksjonsprosessen basert på disse observasjonene.

 

Vi investerer i testene for å sikre at produksjonen med selve sprengstoffet er trygg, høy kvalitet og problemfri fra begynnelsen.

 

Når nye produkter kan bestilles, legger vi til informasjon via vårt salg, ordremottakere og nettstedet vårt.