Oppbevaring og sertifisering

Vi tilbyr våre kunder lagerplass ved våre sprengstofflagre. Du kan du også leie sprengstoffcontainere for anleggslagring eller permanent lager.

I tillegg hjelper vi kunden med sertifisering til oppbevaring av sprengstoff.

Vi leier ut oppbevaringscontainere i ulike størrelser til sikker oppbevaring av sprengstoff. I tillegg leier vi ut lagringsplass i våre egne lagerområder. Ved utleie inkluderer det også påfylling av lagre og deponering av foredlet sprengstoff ved egen avtale.

Forcit Norge har bulkstasjoner og sprengstofflagre som dekker hele Norge, og tilbyr våre tjenester nær kunden. Ved behov vil våre fagfolk også kunne hjelpe til ved å skaffe nødvendige tillatelser ved oppbevaring av sprengstoff. For mer informasjon om oppbevaring, vennligst kontakt våre stasjoner eller selgere.

Transport

I et samfunn med stadig skjerpede krav, kan du være trygg på at vi transporterer sprengstoff til deg i tide, og i henhold til lover og forskrifter. Vårt transportutstyr er alltid oppdatert til dagens krav og vi kjenner til hvilke tillatelser som er nødvendige å ha.

Opplæring og samarbeid

Når det kommer til opplæring av personer i bransjen er vi aktivt involvert, både med nye i bransjen og de som allerede finnes. I tillegg har vi et tett samarbeid med ulike utdanningsinstitusjoner.

Vi har all nødvendig kunnskap du trenger for å både opprettholde dine fagkunnskaper i tillegg til å lære noe nytt.