O-Pitblast

FORCIT Explosives er eksklusiv forhandler av O-Pitblast sin programvare for digital salveplanlegging i Norden og Baltikum. O-Pitblast sin programvare er utviklet av erfarne sprengningseksperter, som forsikrer at brukernes behov blir ivaretatt, gjennom alle funksjonene i programvaren.

O-Pitblast er laget for å bli tatt i bruk

Brukervennlig, hurtig og uanstrengte løsninger er et must i den stadig mer digitaliserte verdenen som utvikler seg. Ved hjelp av disse egenskapene kan man beskrive O-Pitblast sin programvare med det enkle brukergrensesnittet som gjør det mulig å lage, dele og optimalisere detaljerte sprengningsplaner – enten om du er på kontoret eller ute i felt.

O-Pit Tjenester

O-Pitblast funksjoner

Ved bruk av O-Pitblast kan man lage en 3D-oversikt av arbeidsområdet og dermed konstruere et detaljert salveplann ved bruk av et helt mangfold av analytiske verktøy. Man har bl.a. muligheten til å bestemme størrelsen og plasseringen på borehullene, samt hvilke sprengstoff du vil ta i bruk.

Programvaren O-Pitblast har flere gode egenskaper, men en av dem som skiller seg ut er verktøyet som kan predikere fragmenteringsmønstre i tillegg til vibrasjonseffekter fra en sprengning. Ved implementering av disse dataene vil man få mulighet til å optimalisere sprengningen, noe som vil komme godt med både for bedre og mer kostnadseffektive sprengninger.

Du kan enkelt administrere ditt sprengningsdesign i skyen. Her kan du laste ned en sprengningsplan eller dele den til andre brukere av O-Pitblast. I tillegg har O-Pitblast en iOS-mobilapplikasjon tilgjengelig. På denne applikasjonen kan man se dine sprengningsplaner og gjøre endringer på dem ute i felt. En fullversjon av O-Pitblast inkluderer følgende verktøy:

  • O-Pitblast programvare for salveplanlegging
  • O-Pitblast analyse av prosjektoppfølging
  • O-Pitblast applikasjon for sanntidsdata ute i felt
  • O-Pitblast dronekartlegging og fragmenteringstjenester

O-Pitblast er en del av ForDEX hvor all nødvendig data mellom O-Pitblast og andre programvarer inkludert i ForDEX kan overføres seg imellom.

Mer informasjon

Vegard Olsen
Salgs- og markedssjef +47 988 56 373 Send e-post »