Om Forcit

FORCIT Norway er den raskest voksende sprengstoffleverandøren i Norge. Vi tilbyr fullt produktsortiment over hele landet. Vi har ladetrucker for både over- og underjordsdrift.

FORCIT Norway er en del av FORCIT Explosives, som er en finsk produsent og importør av sprengstoff som har en betydelig posisjon i Sverige og Finland. Våre kunder er gruver-, pukkverk og entreprenørbedrifter.

FORCIT Explosives er en del av FORCIT Group som også består av FORCIT Defence og FORCIT Consulting. FORCIT Defence produserer militære sprengstoffer og FORCIT Consulting tilbyr konsulent service og utdannelse innen sprengningsteknikk og tilhørende fagfelt.

Nær kunden

Vi tilbyr et bredt sortiment av ulike ladesystemer og vårt man­gesidige produkttilbud komplementeres av lade-, transport- og lagringstjenester. Vår tekniske service hjelper våre kunder med anvendelse av våre produkter ute i felt.

Teknologi

Kontinuerlig produktutvikling, kunnskapsrike medarbeidere og praktisk tilnærming til digitalisering av alle prosesser garanterer et kvalitetsprodukt. Vårt avanserte la­deutstyr er kjent over store deler av verden.